26 Ocak 2011 Çarşamba

Sarki Sozleri

Sanatçıların yeni çıkan albümleri raflarda yerini aldığı an şarkı sözleri de yenisarkisozleri.com üzerinde anında yayınlanmaya başlamaktadır. Sitede binlerce yerli ve yabancı şarkı sözleri ile türkü sözleri bulunmaktadır. Ayrıca sevdiğiniz sanatçılarla ilgili en son çıkan magazinsel haberlere de müzik haberleri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Sanatçı ve şarkı sözleri listeleri alfabetik olarak listelenmekte olup, sitenin üst kısmında bulunan şarkı sözleri arama butonundan da şarkı sözü araması yapabilirsiniz. Sitede sarkı sözleri en çok ilgimi çeken sanatçıların başında sagopa kajmer şarkı sözleri, soner sarıkabadayı şarkı sözleri, tarkan şarkı sözleri, şebnem ferah şarkı sözleri, ceza şarkı sözleri, gripin şarkı sözleri ve hepsi şarkı sözleri geliyor. Site içeriği de site ziyaretçileri ve sahipleri tarafından takdire şayan şekilde güncel tutulmaktadır. Yabancı şarkı sözleri de en az yerli/türkçe şarkı sözleri kadar özen gösterilerek siteye eklenmektedirler. Site içeriğine katkıda bulunmak isteyen herkes şarkı sözleri menüsünde yer alan "şarkı sözleri ekle" butonuna tıklayarak karşılarına çıkan şarkı sözü gönderme butonunu kullanarak sitede olmayan şarkı sözlerini gönderebilirler. Gönderilen şarkı sözleri, site yöneticileri tarafından doğrulukları onaylandıktan hemen sonra sitede yayınlanmaya başlamaktadır.

Ayrıca şarkı sözlerine yorum yapmak isteyen kullanıcılar Facebook hesabı ile giriş yaptıkları an şarkı sözlerine yorum yapma imkanına kavuşacaklardır. Site içeriği bütün şarkı sözü ihtiyacınızı karşılayabilecek kapasitede arşive sahiptir.

En son çıkan şarkı sözleri için: yenisarkisozleri.com adresini mutlaka ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder